Projektledelse og rådgivning

Sparring indenfor projektledelse og rådgivning

Har I en drøm om, at afholde jeres eget event? Men mangler I de fornødne kompetencer til at gøre drømmen til virkelighed? Så er I landet det rigtige sted.

Vi tilbyder både professionel projektledelse og rådgivning til jer, som ønsker at afholde et event. Vores service inkluderer alt fra afdækning af jeres muligheder såsom praktik, lokationer, tilladelser og setup. Vi sørger for udarbejdelsen af en grundig projektplan, tidsplaner og budgetter, så I kan føle jer trygge og vide, hvad der skal ske, hvornår det skal ske.

Vi dækker de manglende kompetencer

Vi er her for at sammenfatte jeres styrker med vores, og skabe en stærk alliance, der kan tage jeres projekt til nye højder.

Når I indgår I et samarbejde med os, tilbyder vi en 360 graders analyse af eventet, og teamer jer op med samarbejdspartnere og specialister, som kan løse dele af opgaven i korte eller længere forløb alt efter hvilke kompetencer I mangler.

Vi tager jer i hånden hele vejen, som jeres partner og vejleder.

Vores værditilbud til jer

Vi ved, at ingen drømme er ens, og vi ser derfor altid jer som værende unikke. Vores fokus er altid rettet mod jeres individuelle ønsker og behov, og bruger dette som fundament for at levere den bedste sparring. Det hele afhænger af et grundigt forarbejde, det er dét, som gør den store forskel for eksekvering af et værdifuldt output. Vi sparrer med kreative ideer og udvikling af specifikke områder og opgaver, samt sikre implementering af jeres organisations DNA.

Vi kan ikke det hele, men sammen med jer kan vi alt.