Bæredygtighed

vi vil tage ansvar

Hos Circle Company er vi dedikerede til at være en miljøbevidst og bæredygtig samarbejdspartner. Vi tager del i det fællesansvar det er, at skabe en grønnere fremtid ved at fokuserer på bæredygtighed samt social- og samfundsmæssigt ansvar. Som bureau stræber vi efter altid at have den nyeste viden, så vi altid kan opbygge og levere events, der imødekommer de miljømæssige krav og retningslinjer.

Vores engagement er konstant, og vores ambitioner på området er høje. Vi er bevidste om, at bæredygtighed er en rejse, og vi er allesammen stadig ved at lære samt blive klogere på området. Vi mener, at hvert et skridt i retningen mod mere bæredygtige og ansvarlige events, er et skridt i den rigtige retning.

Vi arbejder på at forbedre vores bæredygtighedsindsats og ønsker at inddrage flere leverandører og samarbejdspartnere, der deler vores ambitioner på området. 

DET ER DIG SOM KUNDE, DER TRÆFFER VALGET

Vi har sammensat forskellige muligheder, så du som kunde kan plukke direkte fra buffeten, og vælge netop det der skaber værdi for jer.

Genanvendelse & genbrug

Vi har store ambitioner om at inddrage så meget genanvendelse og genbrug i vores produktion som muligt, til alle vores events. Ligeledes prioriterer vi leverandører,  som har samme værdier på området. Dermed er det nemt for dig som kunde, at vælge den bæredygtige løsning.

 • Som ét af de få bureauer, har vi vores eget lager med møbler, interiør og dekorationer. Når vi køber nye ting, er vores fokus at finde ting som kan bruges igen og få nyt liv på nye måder.
 
 • Vi har et kreativt dna, som kommer til udtryk i vores evige søgen på fede genbrugsmaterialer eller materialer som vi selv kan genbruge. 
 
 • Vi tilbyder bl.a. altid muligheden for at vælge glas der kan bruges igen og igen eller vaskbare krus. Dette er en af mange muligheder for genanvendelse, som vi tilbyder vores kunder.

affaldssortering

Vi giver dig muligheden for at vælge en grøn løsning. Vi gørdet nemt ved at tilbyde affaldssortering både for gæsterne ogbackstage, så vi sammen aktivt kan bidrage til den grønneomstilling.

Uanset størrelsen på dit event, skaber vi rammerne for enansvarlig oplevelse. Lad dine gæster være en del afforandringen – det gør en forskel for os alle!

Vidste du at det i mange kommuner er et krav at bruge vaskbare krus og bionedbrydeligt eller genanvendeligt service?

Optimering af ressourcer giver mindsket spild

Når vi planlægger events, festivaler, koncerter eller andre begivenheder, har vi en række valgmuligheder og tiltag, der bidrager til et reduceret spild. Fx:

 • Ved vores lukkede arrangementer bestiller vi mad til det præcise antal gæster som er tilmeldt. Vi er rigtig dygtige til at planlægge og vurdere mængden af mad.
 
 • Ved events hvor der er behov for ekstra toiletkapacitet, kan I vælge at bruge vakuumtoiletter frem for vandskyllende toiletter.
 
Vi samarbejder med leverandører, der gør det nemmere for dig at træffe grønne beslutninger.

Økologi & lokale leverandører

 • Vi tilbyder altid, sammen med vores gastronomiske team, et lækkert måltid, som primært består af lokale, sæsonbaserede råvarer, med en høj økologiprocent. Hertil kan der naturligvis altid tilvælges økologisk fadøl og vin.
 
 • Til vores logovand, har vi valgt en lokal forsyning, som bruger vindenergi i produktionen og hvor emballagen er lavet af 100% genbrugsplast.

Mindske CO2 udslip

Vi ønsker at handle ansvarligt, og stræber derfor også efter, at vælge løsninger som reducerer det samlede CO2 udslip.

 • Vi benytter som udgangspunkt altid LED-lys, og ved udendørs sommerevents benytter vi i vid udstrækning solcellelamper til belysning.
 
 • Vi prioritere at samarbejde med transportører der har som ambition, at reducerer deres CO2-udledning samt kører på biodiesel eller el.

Socialt ansvar

 • Ved vores åbne arrangementer samarbejder vi med fødevarebanker og hjemløseorganisationer for at sikre, at eventuelt overskydende mad bliver doneret hertil. Vi mener at overskydende mad skal mætte munde og ikke ende som madspild.

 • Vi prioriterer lokale leverandører og dermed støtter de lokale økonomier

 • Vi har haft fornøjelsen af at skabe rammerne for Ungdommens Røde Kors´s, julebanko. Hvor vi bl.a. stillede med frivilligt personale samt donerede materialer og råvarer. Ligeledes har vi af flere omgange doneret drikkevarer til charity events for Gadens Børn. Dette er blot et udpluk af donationer, som vi har lavet til velgørende formål.

 • Vi engagerer vores kunder, til at vælge mere bæredygtige løsninger. Bl.a. ved at skabe et incitament til genbrug og genanvendelse til deres events.
 
 

Vi gør os umage for at finde bæredygtige produkter og løsninger, som skaber værdi for vores kunder og det enkelte event. 
Valget er jeres!