Medarbejdere

Tina

Direktør og ejer

“For mig er arbejde en livsstil. Der er ikke nogen hårfin balance mellem mit privatliv og mit arbejdsliv – den grænse er for længst udvasket, og det er sådan, jeg trives”.

Tina er opvokset på landet, hvor en aftale er en aftale og hvor man arbejder hårdt for at få ”høsten i hus, inden regnen kommer”. Begge forældre var selvstændige, det er en stor del af familiens DNA. 

Med i baggagen har hun et spændende og varieret arbejdsliv, som oprindeligt startede for 25 år siden med en uddannelse som dekoratør. Det var her den kreative interesse for alvor voksede, og som den dag i dag stadig gør sig gældende i alt, hvad hun gør.

Tina har siden arbejdet for og i samarbejde med mange af de store danske virksomheder, og hun ved hvad det vil sige, at være på begge sider af skrivebordet. Hun har let ved at identificerer udfordringer, og elsker at løse dem. 

Med hendes misundelsesværdige drive og entusiasme, er det aldrig kedeligt at lave et projekt med Tina.

Morten

Produktionsleder

Efter et værdsat samarbejde de seneste år, fandt vi det helt naturligt, at Morten skulle være en del af Circle Company familien som produktionsleder.

Med mange års erfaring indenfor koncertbranchen, logistik og produktion, samt et fantastisk gåpåmod og evnen til at skabe stærke relationer, er Morten blevet en vigtig del af virksomheden.

Morten er vant til at lede og sammensætte et stort og effektivt team, frivillige som professionelle, og er utrolig vellidt blandt de folk, han omgås. Han er meget pragmatisk, og strækker sig udover det sædvanlige for at imødekomme sine kunder, hvilket er en egenskab, som passer rigtig godt ind i værdierne hos Circle Company.

Amalie

Marketing & some ansvarlig

”Jeg er arbejdsom, stædig, og så har jeg virkelig god humor – det kan egentlig siges meget kort, jeg er ægte jyde”

Med en bachelor i branding og marketing, og en kommende titel som Cand. Mag. i Designledelse kombineret med en krøllet hjerne og stærke kommunikative evner, var stillingen som skræddersyet til Amalie.

Hun har ved at jonglere mellem et fuldtidsstudie, en stilling hos Circle Company, og rollen som mor til en 4-årig, vænnet sig til højt tempo og at beherske mange ansvarsområder.

”Jeg er perfektionist ud til fingerspidserne, og bliver sjældent helt tilfreds – lige der minder jeg meget om min chef!’’