Firmaevents

Firmaevents er én af vores kerneopgaver

Vi elsker at være med til at skabe uovertrufne oplevelser for jer og jeres medarbejdere. Vores kreativitet spænder bredt, og vi er åbne overfor alle de ideer og ønsker, I måtte have. Vi leverer alt fra den årlige sommer- eller julefest til kreative temaer og festivaller. Kun fantasien sætter grænser, og i samarbejde med jer, vil vi skræddersy eventet, så det passer til netop jeres behov, ønsker og identitet.

Vi bestræber os altid efter, at give jer lidt mere, end det I har turde håbe på.

Vi er din samarbejdspartner mere end blot en leverandør

I skal se os som jeres samarbejdspartnere, frem for blot en leverandør. Vi sætter os altid grundigt ind i jeres behov og ønsker til et arrangement, samt den værdi I ønsker at videregive til jeres kunder eller personale. Vi er med fra planlægning til udvikling og afvikling, og tager jer i hånden hele vejen. Sådan sikrer vi det bedste udbytte og en uforglemmelig oplevelse, som samler jer som organisation.

Med mere end 15 års erfaring og et utrætteligt drive, kan I trygt læne jer tilbage.

Vores events skaber værdi til din organisation

Firmaevents fungerer som et samlingspunkt, som bidrager til et mere sammenhængende og produktivt arbejdsmiljø. Det har positiv effekt på det interne fælleskab i virksomheden, hvor medarbejderne føler sig mere forbundet med hinanden, men også til virksomheden som helhed.

Med et firmaevent har medarbejderne mulighed for at se hinanden i en anden kontekst, hvor udgangspunktet er at hygge sig sammen, fremfor at agerer i de vante arbejdsrelaterede roller, samt opleve organisationens værdier og mission på en mere hands-on måde.