INTERNATIONALT RIDESTÆVNE

fælles passion og lokalt fælleskab

Et ønske om at samle mennesker

Der blev skabt et ridestævne i samarbejde med en top tunet organisation inden for ridesporten, som de før har gjort til UG sammen med deres stærke team af fagfolk.

Denne gang med et anderledes ønske om at nå ud til et bredere publikum og samle folk og gæster, også dem udenfor hesteverdenen. For at nå i mål med deres ønske, henvendte de sig til os til en snak om, hvordan man kan nå ud til en bredere mængde og på den måde skabe større interesse for hestesporten. Vi mødtes til brainstorming-møder, hvor vi afgrænsede de mange gode ideer, der kom på bordet, hvorefter vi udvalgte de bedste.

 

En mangfoldig fire-dages festival

I alliance med os skabte vi en fire-dages festivalplads med masser af spændende punkter udover selve stævneprogrammet. Programmet inkluderede:

Folkemiddag med underholdning, ginsmagning, bilauktion og en familie- og børnedag. Vi fik etableret en naturlegeplads med mulighed for at riste pølser og skumfiduser over bål med hjælp fra lokale spejdere, bygge huller i halmballer, få ansigtsmaling og meget mere. Der var bygget en fed rytterlounge og et foodcourt med forskellige madtilbud, samt en vin- og ginbar, stablet på benene af gode samarbejdspartnere fra madscenen.

 

Vores rolle

Vi var med fra start til slut, hvor vi tog os af alt det praktiske, der ikke rimede på heste og selve stævnet. Vi stod for projektledelse, design af publikumsområder med lounge, mad og drikke, design og opbygning af naturlegeplads inklusiv godkendelser og tilladelser. Vi leverede loungemøbler, barer, lysekroner mv. og indgik leverandøraftaler. Vi sørgede for planlægning og afvikling af alle de små delevents, herunder folkemiddagen, ginsmagning og meget mere. Kort sagt: vi var med fra første blyantsstreg på tegningen til alt grej var væk fra pladsen.

Et event der fokuserede på lokal sammenhængskraft og et inkluderende rum for alle.

Galleri